טירמיסו גלידת וניל בכוסות אישיות
מיקי שמו מכין קינוח איטלקי קלאסי עם טוויסט קטן במיוחד לחג שבועות קיצי – גלידת וניל רכה וכיפית במקום קציפת המסקרפונה המסורתית. שילוב מושלם של טעמים
פוקצ'ה ביתית במגוון אפשרויות
מאפה רך עם טעם עשיר ויתרונו הגדול הוא אפשרויות המשחק והגיוון האינסופיות של ציפויים או מילויים שונים. כך ניתן להכין ממתכון בצק בסיסי אחד מגוון רב של מאפים שונים
פשטידת כרובית וטבעות בצל ירוק
פשטידת כרובית וטבעות בצל ירוק פשטידה עשירה, אך קלה להכנה, המשלבת את הכרובית לצד מגוון גבינות עזות טעם וטבעות בצל ירוק לתוספת צבע ותיבול.
עוגת גבינה אחת – שלושה ציפויים שונים
המתכון המושלם לחג השבועות – עוגת גבינה קרה, ללא אפייה, שעם טוויסט קטן יכולה להתאים לכל אורח ולכל טעם.
ניו-יורק צ'יזקייק
עוגת גבינה אפויה עם שמנת חמוצה היא שילוב מנצח. כמו ברוב עוגות הגבינה, מומלץ מאוד להכינה יום לפני הגשתה.
קינוחי גבינה – לא רק לשבועות
3 קינוחי גבינה שמתאימים לכל אחד: עוגת גבינה אפויה בקלי קלות, עוגת שמרים במילוי גבינה מפנק ועוגת גבינה ושוקולד ללא ג'לטין
טרייפל קרם וניל, לייקך ופירות טריים
קינוח כוסות אוורירי, המורכב מקרם וניל משובח, עוגת לייקך נימוחה ופירות מרעננים.
פטיפורים אישיים מתוקים וקלילים
גם לאחר ארוחה חלבית, ובמיוחד אם חם בחוץ, אין קינוח מתאים יותר מכוסית קטנה מלאה במעדן קריר וטעים: כוסיות גבינה וקראמבלס, פנקוטה דולצ'ה עם פירות כתומים או טארטלט שוקולד וקוקוס
עוגות בחושות מפתיעות
כשרוצים קינוח זריז או פינוק ביתי לצד כוס קפה או תה – עוגה בחושה היא תמיד התשובה. זהו העוגן המרכזי של האפייה הביתית – שאפשר להכין בקלות ובזריזות ממצרכים שתמיד יש בהישג יד. הכנת עוגה בחושה במיקסר משפרת את מרקמה וטעמה הסופי ומוסיפה לה אווריריות ונפח.
בואו לגלות את המתכונים הייחודיים של מיקי שמו לעוגות בחושות מנצחות – עוגת גזר ואגוזים בתבלון סתווי, עוגת בננות עם נטיפי שוקולד מפנקים ועוגת שקדים ופירות יבשים ללא גלוטן
קראנץ שמרים – הכתר של מאפי השמרים
מיקי שמו מכין בעזרת מיקסר בוש MUM5 את עוגת השמרים האהובה ביותר בישראל, אשר מזכירה במראה ובטעם שלה מאפה רוגעלך ענק.
בגרמניה, משם מגיע המתכון, זוהי עוגה קלועה ועגולה, ומכאן גם נובע שמה - אשר משמעותו בגרמנית היא "כתר".
המתכון המקורי מציע עוגת שמרים עשירה, העשויה מבצק רך ואוורירי במילוי שוקולד מפנק וטעים. בנוסף תוכלו למצוא מתכונים נוספים לגיוון המילוי: שוקולד - חלבה, פרג, גבינה מתוקה או אגוזים.
טארט תפוחי עץ מבושם בפריחת הדרים
מיקי שמו חיבר במיוחד בשבילכם מתכון לטארט תפוחים מבושם בפריחת ההדרים. מנה מקסימה של מרקמים וטעמי פרי רעננים – שתעשה לכם את שולחן החג
פנקוטה שוקולד לבן עם מרמלדה טרופית ורושה פיצפוצי אורז
לא תדעו מאיפה מגיע לכם כל הטוב הזה: פנקוטה שוקולד לבן עם מרמלדת פירות טרופיים ורושה של פצפוצי אורז. חגיגת טעמים ומרקמים בכוס הגשה אחת כשרה לפסח.
הרבה יותר מעוגת שוקולד: מתכון לפונדנט שוקולד ודובדבני אמרנה
אוהבים שוקולד? אוהבים דובדבנים? מיקי שמו הפעיל את מיקסר בוש MUM5 והכין בשבילכם את החיבור המושלם לקינוח מושחת שבא טוב ליד כוס הקפה, או כמנה אחרונה חגיגית בארוחה המשפחתית.