מיקי שמו ומיכל הקטנה חוגגים את החג הכי חלבי שיש עם מתכונים מפנקים וקלים להכנה. והפעם – פשטידת כרובית וגבינה עם טבעות בצל ירוק.
מתכון לתבנית מלבנית 25/35 ס"מ
חומרים:
4 כפות שמן זית
6 ביצים
2 מיכלי שמנת מתוקה
200 גרם גבינה פטה עיזים מפוררת גס
100 גרם קשקבל
100 גרם גרנה פדנו
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור
2 כפיות אגוז מוסקט
1 ק"ג כרובית (כרובית בינונית)
300 גרם בצל ירוק
אופן הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות.
מניחים את הכרובית בסיר גדול, ממלאים במים ומוסיפים טיפת שמן זית. מניחים על הכיריים ומביאים לרתיחה. מבשלים את הכרובית במים הרותחים כ- 5-7 דקות עד שהיא מתרככת קלות.
מפרידים את פרחי הכרובית מהקלח שלה וקוצצים אותם מעט.
חותכים את הבצל הירוק לטבעות.
בקערה גדולה מניחים את הכרובית הקצוצה, הבצל הירוק, מבחר הגבינות ושאר החומרים ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כשעה עד להשחמה קלה.
המתכון באדיבות התוכנית "אין כמו בבית" של ערוץ אוכל עם מיקי שמו ומיכל הקטנה. התוכנית משודרת בימי שישי בשעה 18:00
התוכנית המלאה עם כל מתכוני חג שבועות תעלה בתאריך 7.6.19 בערוץ האוכל YES 28, HOT 38
צילום: נופר בוגנים, ארט: קרן ברק
חג שבועות שמח וטעים עם המתכונים של מיקי שמו והמיקסרים של בוש!
מיקי שמו הפעיל את המיקסר והכין במיוחד בשבילכם טנא מלא במתכונים מושלמים לחג טעים ומלא במחמאות. מבחר עוגות גבינה, קינוחים אישיים, פוקצ'ות ועוד.
חג שבועות שמח!
תוצאות אפייה מושלמות עם תנורים מסדרה 8 של בוש
סדרת התנורים החדשה של בוש מציעה עד 30 תכניות מוגדרות מראש, פירוליזציה לניקוי עצמי בכ-480 מעלות ועוד מגוון תכניות שיהפכו את חוויות האפייה שלכם למדהימה.