בוריקטס במילוי גבינות וזיתי קלמטה

בוריקטס במילוי גבינות וזיתי קלמטה

מאפה פריך ומהיר הכנה המשלב בצק עשיר טעם ומילוי של גבינות וזיתי קלמטה,

רשימת חומרים לכ-30 יחידות
לבצק:
280 גרם (2 כוסות) קמח לחם מנופה
200 גרם חמאה רכה
250 גרם גבינה כחושה לאפייה (טוב טעם, כנען) מפוררת גס
½ כפית מלח

למלית:
125 גרם גבינה כחושה לאפייה (טוב טעם, כנען) מפוררת גס125
גרם (כ – ½ קובייה) גבינה בולגרית מפוררת גס
1 ביצה גדולה
½ כוס זיתי קלמטה מגולענים ופרוסים לעיגולים

לציפוי:
1 ביצה טרופה
קצח (לא חובה)

אופן הכנה:

מכינים את הבצק:
• מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה למשך כ-2 דקות במהירות איטית- בינונית עד לקבלת בצק אחיד.
• עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
• מחממים תנור לחום 190 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.

מכינים את המלית:
מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה ושומרים במקרר עד להכנת הבורקיטס.

מעצבים ואופים:
• מחלקים את הבצק לשני חלקים. על משטח מקומח מעט מרדדים כל חלק לעובי של ½ ס"מ.
• קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ, ממלאים בעזרת כפית מן המלית במרכז כל עיגול, סוגרים לחצי עיגול ומהדקים.
• מברישים בביצה ומפזרים קצח (לא חובה)
• חוזרים על פעולה זאת עם חצי הבצק הנוסף, אופים כ-20 דק'.
מומלץ להגיש חם.
ניתן לאחסן בכלי אטום ליום אחד או להקפיא לחודש ימים ולחמם ב170 מעלות לפני הגשה.

סידור רענן ב-10 דקות (או פחות)

סידור רענן ב-10 דקות (או פחות)

רוצים להפתיע את האורחים עם סידור מיוחד ומקורי? הטיפ של אולגה – שילוב של עלים ירוקים מכל פינה בבית או בגינה, כלי זכוכית שקופים בגבהים שונים ונר קטן ויש לכם סידור מרשים שהוכן בשניות. נסו ותהנו!

שולחן קליל ומלא בסטייל

שולחן קליל ומלא בסטייל

מכירים את זה שהחברים קופצים בספונטניות ואתם צריכים לערוך את השולחן תוך עשר דקות?
אל דאגה! עם הטיפים של מיכל הסטייליסטית עדיין תוכלו לערוך שולחן ולעצב אותו בשיא הסטייל.

ארט וסטיילינג: קרן ברק
כלים: באדיבות Golf&Co

נשאר לכם עוד קצת זמן לפני שהאורחים מגיעים?

נשאר לכם עוד קצת זמן לפני שהאורחים מגיעים?

קבלו עוד כמה מתכונים מושלמים לאירוח ספונטני

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.
ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.

תנור פתוח של בוש עם עוגיות בתוכו

תוצאות אפייה מושלמות עם תנורי סדרת 8 של בוש

סדרת התנורים החדשה של בוש מציעה עד 30 תכניות מוגדרות מראש, פירוליזציה לניקוי עצמי בכ-480 מעלות ועוד מגוון תכניות שיהפכו את חוויות האפייה שלכם למדהימה.