פנקוטת שוקולד לבן וסלט פירות אקזוטיים
הקינוח האיטלקי החביב על מיקי! כוסית קטנה של קינוח עדין וחגיגי למראה. סיום מרענן וטעים לארוחה איטלקית אמיתית
רשימת חומרים לפנקוטה:
½ כוס חלב (120 מ"ל)
1 כפית דבש (או גלוקוזה)
3 גרם ג'לטין + 2 כפות מים קרים
200 גרם שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה 38% שומן (מיכל)
מכינים פנקוטה:
משרים ג'לטין במים קרים כ-20 דקות לפחות.
מרתיחים חלב ודבש, מוסיפים את הג'לטין המושרה,מעבירים ישירות לקערת השוקולד הלבן ומערבבים עד לאחידות.
מוסיפים את השמנת המתוקה הקרה ומערבבים עם בלנדר מוט.
מוזגים לכוסות עד לחצי גובה ומצננים במקרר.
מומלץ להכין יום לפני ההגשה
אפשרויות לתוספות:
סלט פירות כתומים:
80 מ"ל נקטר מנגו (1/3 כוס)
1 כוס אננס טרי חתוך לקוביות ברוחב של 8 מ"מ (מומלץ להשתמש באביזר לחיתוך קוביות מדויקות של המיקסר או מעבד המזון של בוש)
1 פסיפלורה ללא גרעינים
½ מקל וניל
2 כפות סוכר דמררה
מכינים את תערובת הפירות: בסיר קטן מחממים מיץ מנגו, פסיפלורה, וניל וסוכר, עד לרתיחה קלה. מורידים מן האש, מוסיפים את קוביות האננס ומצננים עד לשימוש.
רוטב נקטרינה ומשמש:
1 נקטרינה גדולה בשלה חתוכה לקוביות
4 משמשים בשלים חתוכים לקוביות
2-3 כפות סוכר
1/3 כוס מיץ תפוזים
טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. טועמים ובודקים אם יש צורך בתוספת סוכר ומעבירים לכלי אטום. ניתן להכין עד 3 ימים מראש.
קראמבלס שקדים:
100 גרם חמאה קרה
100 גרם אבקת סוכר (¾ כוס ועוד כף)
100 גרם אבקת שקדים (¼ 1 כוס)
100 גרם קמח מנופה (¾ כוס)
מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד, "מגרדים" בפומפייה רחבה את הבצק ומקפיאים עד השימוש. לפני ההגשה, אופים ב-160-150 מעלות, עד קבלת בצק זהוב.
מרכיבים את הפנקוטה:
מוציאים את כוסות פנקוטת השוקולד מהמקרר, מניחים מעל כל פנקוטה כף מסלט או רוטב הפירות ומפזרים מעל קראמבלס שקדים. בוזקים אבקת שקדים ומגישים.
את יתרת בצק הקראמבלס ניתן לשמור במקרר 3 ימים נוספים או לשמור בהקפאה עד 3 שבועות.
סידור פרחים ופירות בניחוח איטלקי
רוצים להמם את האורחים שלכם עם סידור פרחים בשיק איטלקי? הטיפ של אולגה – אל תסתפקו רק בפרחים והוסיפו את פירות העונה ישר לתוך הסידור! בואו לגלות איך תוכלו להכניס את איטליה ישר לתוך האגרטל שלכם.
שולחן מעוצב כמו במסעדה איטלקית
אירוח איטלקי הוא חגיגה של צבעים: מפה משובצת אדום, סכום מוזהב וחגיגי וצמחי תבלין ירוקים.
קבלו את הטיפים של מיכל הסטייליסטית שלנו לסידור שולחן איטלקי בשיא הסטייל
ארט וסטיילינג: קרן ברק
כלים: באדיבות Golf&Co
רוצים עוד קצת איטליה?
גלו את המתכונים האיטלקיים של בוש:
מקרר Vario Style – כל אחד והצבע שלו
וף סוף מקרר שאתם יכולים לעצב מחדש בקלות בכל עת. מקרר Vario Style עם טכנולוגיית VitaFresh הוא המקרר הראשון בעולם עם פאנל לחיפוי ב-24 גוונים שונים הניתן להחלפה בקלות ובמהירות - תמיד! עכשיו אתם יכולים לעצב את המטבח שלכם מחדש בקלות כפי שתרצו, מתי שתרצו.
בלנדר מוט MaxoMixx – עוצמה יוצאת דופן
בלנדר מוט מסדרת MaxoMixx של בוש – קולע למטרה בכל משימת בישול רצינית. בעל עוצמה יוצאת דופן, לתוצאות מקצועיות בלחיצת כפתור