חומרים:

6 ביצים שלמות
15 מ"ל שמנת מתוקה3
פטריות טריות פרוסות
2 כפות חמאה
15 גרם עלי תרד בייבי או תרד קצוץ
10 גרם שום קצוץ
50 גרם גבינת אמנטל
20 גרם גבינת פרמזן
30 גרם גבינת מוצרלה
מלח ופלפל
פטרוזיליה קצוצה לקישוט

מחממים תנור

מחממים תנור מראש ל- 190 מעלות בתוכנית טורבו 4D

פריטטת גבינות תרד ופטריות
פריטטת גבינות תרד ופטריות
פריטטת גבינות תרד ופטריות
פריטטת גבינות תרד ופטריות

בקערת גדולה מערבבים ביצים, שמנת, מלח, פלפל ומניחים בצד. לבלילה אוורירית במיוחד מומלץ לערבל באמצעות אביזר ההקצפה של בלנדר המוט שלכם.

מוסיפים את הפטריות
מוסיפים את הפטריות
מוסיפים את הפטריות
מוסיפים את הפטריות

מחממים על הכיריים מחבת שמתאימה גם לתנור וממיסים את החמאה. מוסיפים את הפטריות החתוכות, השום הקצוץ והתרד, מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל ומטגנים עד הזהבה.

שופכים את תערובת הביצים למחבת
שופכים את תערובת הביצים למחבת

שופכים את תערובת הביצים למחבת, מערבבים בעדינות ומבשלים כ-2 עד 3 דקות, עד שהתערובת מתחילה מעט להתייצב

מפזרים את גבינת האמנטל וגבינת המוצרלה
מפזרים את גבינת האמנטל וגבינת המוצרלה
מפזרים את גבינת האמנטל וגבינת המוצרלה
מפזרים את גבינת האמנטל וגבינת המוצרלה

מפזרים את גבינת האמנטל וגבינת המוצרלה. מכניסים את המחבת לתנור ואופים כ-5 עד 8 דקות.

מפזרים מעל לפריטטה את גבינת הפרמז'ן ואופים שוב
מפזרים מעל לפריטטה את גבינת הפרמז'ן ואופים שוב

מפזרים מעל לפריטטה את גבינת הפרמז'ן ואופים שוב עד שהגבינה מזהיבה.

מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים

מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.