איזה חלב הכי מתאים לחלב המוקצף במכונות קפה אוטומטיות?
קצף החלב הוא פסגת התהילה של כל קפה. אך איזה חלב הכי מתאים ליצירת קצף עם מכונות הקפה האוטומטיות? מומחי השירות של בוש מכשירי חשמל ביתיים משתמשים בחלב עמיד בטמפרטורת החדר להשגת קצף חלב קרמי ונפלא. באופן בסיסי, ככל שתכולת החלבון גבוהה יותר הקצף יוצא טוב יותר. התוצאה עשויה להשתנות בהתאם ליצרן. להשגת קצף יציב וטעים, חשוב לנקות כראוי את מכונת הקפה האוטומטית ולהסיר לחלוטין את השומן ככל האפשר. שאריות שומן בתוך המכונה מונעות את היווצרות הקצף. כל מכונות הקפה האוטומטיות מתאימות בהכרח ליצירת קצף. עובדה זו עונה על השאלה איזו מכונת קפה אוטומטית מייצרת את הקצף הטוב ביותר.
השתמשו תמיד בחלב עמיד להשגת קצף מושלם ממכונת הקפה האוטומטית שלכם והבטיח שהמכונה תהיה נקייה משומן. בדרך זו תהינו מקצף בדיוק כמו באיטליה.