טכנולוגיה לחיים

החומרים:
חבילת בישקוטים
כוס קפה
אריזת גבינת מסקרפונה (250 מ"ל)
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפיות מחית פיסטוק
3 כפיות אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
ההכנה
מקציפים שמנת מתוקה ומסקרפונה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקרם יציב.
מעבירים חצי מהתערובת לקערה נפרדת
ולמחצית שנשארה במיקסר מוסיפים מחית פיסטוק ומערבלים עוד קצת שהמחית תתפזר בקרם.
מרפדים תבנית בשכבה ראשונה של בישקוטים טבולים בקפה
יוצקים עליה את מרבית מחית הפיסטוק (משאירים מעט לקישוט)
מניחים מעל שכבה נוספת של בישקוטים ומכסים בקרם הוניל
מקשטים בזילופי קרמים ובפיסטוקים
מצננים ומגישים