מרכיבים ל -24 עוגיות:
80 גר' חמאה
100 גר' סוכר חום
100 גר' סוכר לבן
1/2 כפית מלח
210 גר' קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כוס אגוזים קצוצים
אופן הכנה:
1. שמנו את תבנית התנור בשמן או חמאה (לחילופין- רפדו את התבנית בנייר אפייה).
2. הכניסו אל קערת המיקסר חמאה, ביצה, תמצית וניל, סוכר ומלח.
3. בקערה נפרדת, ערבבו את הקמח ואת אבקת האפייה.
4. אחדו את המרכיבים היבשים עם הרטובים בהדרגה והמשיכו לערבב עד לקבלת תערובת ללא גושים.
5. הוסיפו אל תוך תערובת הבצק את שבבי השוקולד והאגוזים וערבבו בעדינות באמצעות כף.
6. באמצעות כף רגילה או כף גלידה צרו עיגולים של בצק והניחו אותם על גבי התבנית במרווחים גדולים.
7. הכניסו לתנור שחומם ל- 190 מעלות למשך 12-15 דקות, או עד שהעוגיות זהובות.
בתאבון!!
תוצאות אפייה מדויקות עם תנורי בוש
סדרת התנורים החדשה של בוש מציעה עד 30 תכניות מוגדרות מראש לבישול ואפייה מושלמים!