מיקי שמו עם עוגת יום הולדת שוקולד מרציפן

עוגת שוקולד- מרציפן

מתאימה לתבנית קוגלהוף (24)
עוגת שוקולד מדהימה ונימוחה בפה, שמתאימה לימי הולדת, עם הפתעה בפנים של קוביות מרציפן קטנטנות שמקפיצות את טעם העוגה .
שוקולד ומרציפן זהו שילוב נהדר.

רשימת חומרים לעוגה:

105 גרם (3/4 כוס) קמח רגיל
400 גרם שוקולד מריר.
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
4 ביצים גדולות
200 גרם (1 כוס) סוכר דמררה
1/4 כפית מלח
1 כפית אבקת אפייה
120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
100 גר' מרציפן חתוך לקוביות קטנות בגודל 2 ס"מ.

רשימת חומרים לגאנש שוקולד:

150 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

מחממים תנור ל160 מעלות, ומשמנים קלות את התבנית.
ממיסים שוקולד וחמאה ומעל אמבט בן מארי ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.
במיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים, סוכר דמררה ומלח במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבלים לתערובת אחידה. מנמיכים את המיקסר,
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והחלב ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה.
מוזגים לתבנית מפזרים מעל את קוביות המרציפן ואופים כ50-55 דקות עד למבחן הקיסם.
מכינים את הגאנש: בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה, שופכים על גבי השוקולד המריר ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, מצננים לטמפרטורת החדר ויוצקים על העוגה

אל תשאירו את סידור השולחן לסוף!

שולחן יום הולדת בקלי קלות

אל תשאירו את סידור השולחן לסוף! עם הטיפים של מיכל הסטייליסטית תפיקו שולחן יום הולדת מיוחד וצבעוני המתאים לחגיגת יום הולדת של בנים וגם לבנות.
שולחן בופה מזמין ונוח יגרום לכל האורחים לא להוריד ממנו את העיניים וכמובן לא להפסיק לאכול. תנסו בעצמכם!

זר ראש וצמידי פרחים

זר ראש וצמידי פרחים במס' שלבים פשוטים

רוצים להפתיע את ילד/ת היום הולדת עם זר ראש יפיפה? וגם לחברים שלהם מגיע! עקבו אחר השלבים של אולגה לשזירת פרחים בקלי קלות.
הוספת פרחים צבעוניים משדרגת את האירוע וגם עושה טוב על הלב. נסו ותיהנו!

יחודי לבוש: משקל אינטגרלי

יחודי לבוש: משקל אינטגרלי

מיקסר OptiMUM של בוש הוא המיקסר היחידי אשר מגיע עם משקל אינטגרלי המאפשר שקילה מדויקת של מרכיבי המתכון בתוך קערת המיקסר.
לנוחות אופטימלית, חיסכון בזמן ובמקום ולתוצאות מושלמות בכל פעם מחדש.

הכירו את OptiMUM

להיות מאסטר שף בלחיצת כפתור.

להיות מאסטר שף בלחיצת כפתור

אפייה מעולם לא הייתה קלה יותר. בזכות חיישן האפייה PerfectBake המדויק והייחודי, התנורים מודדים את רמת הלחות במנות שלכם, ומתאימים באופן אוטומטי את סוג החום, הזמן הנדרש והטמפרטורה. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את קטגוריית המזון הנכונה בתפריט וללחוץ על Start – התנור יעשה את כל השאר. התוצאה: לחם, עוגה או קיש אפויים בצורה מושלמת.

לתנורים בנויים סדרה 8

ארט וסטיילינג: קרן ברק
כלים: באדיבות Golf&Co