חומרים:

1.4 ק"ג דלעת או דלורית קלופה וחתוכה לקוביות
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום
ליטר ציר מרק עוף או ירקות (4 כוסות)
¼ כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:
שמנת חמוצה
עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1. חממו את התנור ל-200 מעלות על תכנית אויר חם 4D. רפדו שתי תבניות בנייר אפיה

2. הניחו בקערה את קוביות הדלעת ושיני השום, הוסיפו 2 כפות שמן זית וערבבו היטב. הניחו את קוביות הדלעת ושיני השום על גבי תבניות האפיה בשכבה אחת ותבלו במלח ופלפל שחור

3. אפו את קוביות הדלעת ושיני השום בתנור למשך 20-25 דקות או עד אשר הן זהובות ורכות.

4. קלפו את שיני השום האפויות

5. חממו את יתרת השמן בסיר על להבה בינונית. הוסיפו את הבצל הקצוץ ואדו תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהבצל רך.

6. הוסיפו את הדלעת הצלויה, שיני השום הקלופות והציר. בשלו עד לרתיחה עדינה ללא כיסוי תוך כדי ערבוב, כ-10 דקות.

7. באמצעות בלנדר מוט עוצמתי של בוש, טחנו את המרק עד קבלת מרקם חלק וקטיפתי.

8. הגישו עם מעט שמנת חמוצה וקשטו עם עירית קצוצה

למה לבשל עם אינטואיציה כשאפשר לבשל בדיוק?

למה לבשל עם אינטואיציה כשאפשר לבשל בדיוק?

תכירו את כיריים הגז של בוש עם טכנולוגיית FlameSelect, להתאמה מדויקת של עוצמת הלהבה ב-9 רמות בחירה, לקבלת תוצאות מושלמות בכל פעם מחדש.

אופן הבישול בכיריים הגז בעלות FlameSelect הוא קל, בטוח ומהנה ככל האפשר. הכיריים גז מצוידות בטכנולוגיה חדשנית, המציעה לכם רמת דיוק חדשה בהתאמת עוצמות הלהבה, על ידי בחירת דרגות חום מוגדרות מראש. אז כדי שהאוכל יצא בדיוק כמו שאתם אוהבים, תתרגלו לדבר במספרים.

הכירו את כיריים גז עם טכנולוגיית FlameSelect

בלנדר מוט Maxomixx של בוש

בלנדר מוט Maxomixx של בוש

קולע למטרה בכל משימת בישול רצינית. בעל עוצמה יוצאת דופן, לתוצאות מקצועיות בלחיצת כפתור

למידע נוסף לחצו כאן