הקדמה: התוספת האולטימטיבית במושגים של הדיינר האמריקאי. בזכות הדסקית המיוחדת של מעבד המזון מתקבלות קוביות אחידות של תפוחי אדמה, שמזהיבות יפה והופכות פריכות באופן אחיד ומושלם.
חומרים ל-4 מנות:
4 תפוחי אדמה אדומים
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
1 בצל קצוץ
1 כפית שטוחה אבקת שום
1 כפית פפריקה מעושנת
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן הכנה:
1. במעבד מזון עם אביזר הקוביות חותכים את תפוחי האדמה לקוביות עם הקליפה. מעבירים לסיר עם מי מלח רותחים ומבשלים 5 דקות. מסננים, מייבשים ומקררים.
2. מחממים מחבת גדולה וכבדה עם כף שמן וכף חמאה ומטגנים את הבצל 5-7 דקות להזהבה. מוציאים.
3. לאותה מחבת מוסיפים את השמן והחמאה הנותרים ואת קוביות תפוחי האדמה ומזהיבים אותן יפה במשך רבע שעה. הופכים בעדינות עם מרית סיליקון.
4. מוסיפים את הבצל המטוגן, מפזרים באופן אחיד אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל ונותנים לכל המחבת להשחים יפה, בלי לערבב יותר מדי, כדי שלא ימעכו. מגישים מיד!
MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש
מעבד המזון MultiTalent של בוש מסדרת MC8 הוא לא רק חכם. הוא גם חזק, עם מנוע עוצמתי של עד 1250W, קערה ענקית של 3.9 ליטר ומגוון אביזרים עצום. כך שאתם יכולים לחתוך קוביות, לקצוץ סלטים, להקציף, לפרוס, לטחון, ללוש, לערבב ועוד מגוון פעולות שיעשו לכם חיים קלים במטבח וישיגו עבורכם תוצאות מושלמות בכל מנה.