מרכיבים ל-2 מנות:
לבלילת הפנקייק:
100 גר' קמח
2 ביצים
150 מ"ל חלב
מלח לפי הטעם
4 כפיות שמן צמחי נייטרלי (למשל חמניות)
למילוי:
½ פלפל אדום או צהוב (כ-100 גר') חתוך לקוביות קטנות
½ עגבניה (כ-100 גר') חתוכה לקוביות קטנות
1 קישוא קטן (כ-100 גר') חתוך לקוביות קטנות
כ-100 גר' פטריות שמפיניון חתוכות דק
1 בצל שאלוט קצוץ
מלח
פלפל טחון טרי
2 כפות שמן צמחי
70 גר' גבינה מגורדת כגון מוצרלה
אופן הכנה:
1. לפנקייק – ערבבו את הקמח, הביצים, החלב והמלח לבלילה חלקה
2. לטיגון הפנקייקים – הפעילו את חיישן הטיגון בכיריים על רמה 5 וחממו את המחבת. לאחר הישמע האות הוסיפו כפית שמן למחבת. מזגו רבע מהבלילה למחבת וצרו פנקייק דק, טגנו במשך 1-2 מכל צד.
טגנו את 3 הפנקייקים האחרים זה אחר זה באותה דרך ושמרו אותם חמים.
3. לאחר טיגון הפנקייק, הנמיכו את עוצמת הבישול ל-4 והוסיפו למחבת 2 כפות שמן. צרבו קלות במחבת החמה את הפלפל, פטריות השמפיניון והקישואים למשך כ-5 דקות
4. הוסיפו את בצל השאלוט והעגבניה. הנמיכו את עוצמת הכיריים לרמה 2 וטגנו את כל הירקות במשך 5-10 דקות. תבלו במלח ופלפל וערבבו מדי פעם.
5. הניחו את הפנקייקים המוכנים על צלחות מחוממות מראש (2 פנקייקים למנה), ומלאו מחצית מכל אחד מהם עם ירקות. פזרו גבינה מגורדת, קפלו יחד והגישו מיד.
בישול קל, בטיחותי ומהיר עם כיריים אינדוקציה של בוש
כיריים אינדוקציה של בוש קלות לניקוי ומאפשרות בישול מהיר ובטיחותי במיוחד. חיישן הטיגון FryingSensor Plus מאפשר לכם ליהנות מתהליך טיגון פשוט ויעיל. החיישן יודיע לכם מתי השמן חם מספיק וכן ישמור על רמת חום קבוע לאורך כל זמן הטיגון – ללא חשש משריפת המזון.