מצרכים:
נתח אנטריקוט במשקל 300 גרם
שמן זית
מלח
פלפל
ראש שום חצוי
צרור טימין (לא חובה)
200 גרם שעועית ירוקה טרייה
בצל סגול קטן
נענע
כוסברה
עלי ארוגולה
פלחי לימון (ללא קליפה) וגרידה מלימון שלם
אופן ההכנה:
מכינים את נתח הבשר: מתבלים את הסטייק בשמן זית, מלח ופלפל משני צדדיו ומעסים מעט.
מדליקים את הכיריים על להבה מספר 9 ומחממים מחבת פסים עד שהיא לוהטת.
מניחים את נתח האנטריקוט על גבי המחבת, מוסיפים חצי ראש שום וגבעולי טימין וצולים 4 דקות מכל צד.
מחממים מחבת נוספת על להבה מספר 9, מוסיפים כף שמן זית ומקפיצים את השעועית הירוקה בתוספת מעט פרוסות שום ומלח גס כ-3 דקות. מעבירים לקערה
פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות.
מוסיפים לקערת השעועית את פרוסות הבצל, פלחי הלימון המפולטים, עלי נענע, כוסברה וארוגולה, מתבלים במעט שמן זית ומלח ומערבבים בעדינות
מגישים את הסטייק החם לצד סלט הירוקים הרענן.
למה לבשל עם אינטואיציה כשאפשר לבשל בדיוק?
תכירו את כיריים הגז של בוש עם טכנולוגיית FlameSelect, להתאמה מדויקת של עוצמת הלהבה ב-9 רמות בחירה, לקבלת תוצאות מושלמות בכל פעם מחדש.
אופן הבישול בכיריים הגז בעלות FlameSelect הוא קל, בטוח ומהנה ככל האפשר. הכיריים גז מצוידות בטכנולוגיה חדשנית, המציעה לכם רמת דיוק חדשה בהתאמת עוצמות הלהבה, על ידי בחירת דרגות חום מוגדרות מראש. אז כדי שהאוכל יצא בדיוק כמו שאתם אוהבים, תתרגלו לדבר במספרים.