שלבי ההכנה:
1. שפכו לסיר 500 מ"ל מים, 70 מ"ל שמן קנולה, כפית מלח והביאו לרתיחה (כ-3 דקות בישול על עוצמת להבה 9 בכיריים גז FlameSelect של בוש).
2. הסירו את הסיר מהאש ושפכו לתוכו את כל הקמח המנופה. ערבבו היטב באמצעות כף עץ עד שהבצק הופך לכדור ואיננו נדפק לדפנות הסיר. הניחו בצד לכ-10 דקות.
3. לאחר המנוחה, העבירו את הבצק לשק זילוף עם ראש בצורת כוכב בקוטר 1.5 ס"מ.
4. כעת, חממו את שמן הטיגון בסיר רחב שוליים (כ-6 דקות בישול על עוצמת להבה 9 בכיריים גז FlameSelect של בוש). כשהשמן חם מספיק, זלפו לתוכו מתערובת בצק הצ'ורוס וטגנו עד לקבלת גוון זהוב. *כל יחידה שתזלפו אל תוך הסיר צריכה להיות באורך של כ- 14 ס"מ. את הצ'ורוס המוכנים הניחו על נייר סופג.
5. להכנת הרוטב, שברו את השוקולד לחתיכות וחממו על חום נמוך (עוצמת להבה 1 בכיריים גז FlameSelect) עד להמסת השוקולד.
6. לסיום, חתכו את מקל הווניל לאורך וגרדו את תכולתו באמצעות כפית. ערבבו את זרעי הווניל עם חצי כוס סוכר ובזקו על גבי הצ'ורוס.
הגישו לצד רוטב השוקולד החם. בתיאבון!