מרכיבים לבצק (כ-16 יחידות):
500 מ"ל מים
70 מ"ל שמן קנולה
כפית מלח
425 גרם קמח לבן מנופה
1 ליטר שמן לטיגון עמוק
1 מקל וניל
חצי כוס סוכר

לרוטב השוקולד:
250 גר' שוקולד מריר
*לפחות 45% קקאו

שלבי ההכנה:

1. שפכו לסיר 500 מ"ל מים, 70 מ"ל שמן קנולה, כפית מלח והביאו לרתיחה (כ-3 דקות בישול על עוצמת להבה 9 בכיריים גז FlameSelect של בוש).
2. הסירו את הסיר מהאש ושפכו לתוכו את כל הקמח המנופה. ערבבו היטב באמצעות כף עץ עד שהבצק הופך לכדור ואיננו נדפק לדפנות הסיר. הניחו בצד לכ-10 דקות.
3. לאחר המנוחה, העבירו את הבצק לשק זילוף עם ראש בצורת כוכב בקוטר 1.5 ס"מ.
4. כעת, חממו את שמן הטיגון בסיר רחב שוליים (כ-6 דקות בישול על עוצמת להבה 9 בכיריים גז FlameSelect של בוש). כשהשמן חם מספיק, זלפו לתוכו מתערובת בצק הצ'ורוס וטגנו עד לקבלת גוון זהוב. *כל יחידה שתזלפו אל תוך הסיר צריכה להיות באורך של כ- 14 ס"מ. את הצ'ורוס המוכנים הניחו על נייר סופג.
5. להכנת הרוטב, שברו את השוקולד לחתיכות וחממו על חום נמוך (עוצמת להבה 1 בכיריים גז FlameSelect) עד להמסת השוקולד.
6. לסיום, חתכו את מקל הווניל לאורך וגרדו את תכולתו באמצעות כפית. ערבבו את זרעי הווניל עם חצי כוס סוכר ובזקו על גבי הצ'ורוס.

הגישו לצד רוטב השוקולד החם. בתיאבון!

כיריים גז של בוש –בטכנולוגיית FlameSelect

כיריים גז של בוש –בטכנולוגיית FlameSelect

כיריים הגז החדשות של בוש- בעלות 9 עוצמות להבה מדויקות, לתוצאות בישול מושלמות בכל פעם מחדש.

למידע נוסף על סדרת הכיריים FlameSelect של בוש