רשימת חומרים:
½ צרור עלי מנגולד חתוכים גס
1 בצל בינוני פרוס דק
3כפות שמן זית
1 קופסה גבינת שמנת 30%
100 גרם גבינה צהובה 22% מגוררת
50 גרם גבינת פטה 5% מגוררת
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
3 ביצים L
1 כפית מלח דק
½ כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית פיירקס אובלית או מלבנית.
2. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כמה שניות ומורידים מהאש.
3. טוחנים במעבד המזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, הביצים והתבלינים.
4. מערבבים את בלילת הפשטידה עם עלי המנגולד והבצל המטוגנים
5. מוזגים את התערובת לתוך התבנית המשומנת ואופים כחצי שעה (עד שהפשטידה משחימה מלמעלה)
המתכון הופק בשיתוף אתר Foody. צילום: דרור עינב. סטיילינג: יעל מגן
MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש
מעבד המזון MultiTalent של בוש מסדרת MC8 הוא לא רק חכם. הוא גם חזק, עם מנוע עוצמתי של עד 1250W, קערה ענקית של 3.9 ליטר ומגוון אביזרים עצום. כך שאתם יכולים לחתוך קוביות, לקצוץ סלטים, להקציף, לפרוס, לטחון, ללוש, לערבב ועוד מגוון פעולות שיעשו לכם חיים קלים במטבח וישיגו עבורכם תוצאות מושלמות בכל מנה.