פרנץ' טוסט מיוחד ומתוק של מיקי שמו

מתאים ל-4 פרוסות לחם
4 פרוסות חלה
1/2 כוס חלב
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 ביצה
1 כף סוכר
ראש כפית (קינמון)
1 כפית תמצית וניל איכותית

להגשה:
ממרח שוקולד קלאסי או קרם שוקולד ביתי
אבקת סוכר
קרם מסקרפונה

אופן הכנה:
פורסים פרוסות חלה עבות יחסית ובעזרת עט חלול ללא התוכן (מעין צינורית קטנה) חורצים תעלות משני צידי החלה.
מכניסים את ממרח או קרם השוקולד לשקית זילוף ומזלפים פנימה לתעלות שחרצנו בתוך הלחם.
טורפים את יתר החומרים יחד, עד לקבלת תערובת אחידה, מחממים מעט תרסיס שמן במחבת, טובלים את הפרוסות חלה בבלילה ומעבירים למחבת, מטגנים קלות בכל צד עד להשחמה קלה.
מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים מעט אבקת סוכר או קרם מסקרפונה ומגישים.
המתכון באדיבות התוכנית "אין כמו בבית" של ערוץ אוכל עם מיקי שמו ומיכל הקטנה.
צילום: נופר בוגנים, ארט: קרן ברק

בישול קל, בטיחותי ומהיר עם כיריים אינדוקציה של בוש

בישול קל, בטיחותי ומהיר עם כיריים אינדוקציה של בוש

כיריים אינדוקציה של בוש קלות לניקוי ומאפשרות בישול מהיר ובטיחותי במיוחד. חיישן הטיגון FryingSensor Plus מאפשר לכם ליהנות מתהליך טיגון פשוט ויעיל. החיישן יודיע לכם מתי השמן חם מספיק וכן ישמור על רמת חום קבוע לאורך כל זמן הטיגון – ללא חשש משריפת המזון.