מאפינס ברוקולי וגבינה בולגרית של מיקי שמו

מאפינס מלוחים, טעימים ומהירי הכנה. מתאימים לכל הזדמנות.

רשימת חומרים לכ-20 יחידות:
1 ו1/3 כוס חלב (300 מל')
/2 ביצים L
1/3 כוס שמן זית (80 מל')
2 כוסות קמח לחם (280 גר')
1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
1 כפית שטוחה פלפל שחור
קורט מוסקט
2 כפיות מלח
200 גרם פרחי ברוקולי טריים
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
50 גרם פרמז'ן
להגשה: יוגורט עיזים

אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-170 מעלות.

מכינים את התערובת:
מערבבים את כל החומרים לפי סדר הופעתם במתכון. את הגבינה הבולגרית מומלץ להוסיף לקראת הסוף, ביחד עם הפרמז'ן, כדי שלא תתפרק לגמרי ופחות תורגש במאפה.
ממלאים תבנית השקעים או תבניות מאפינס חד פעמיות בעזרת שקית זילוף או 2 כפיות – ממלאים עד 3/4 גובה השקעים, מפזרים מעל מעט פרמז'ן, אופים כ-18-20 דקות עד להזהבה.
מגישים לצד כוס יוגורט עיזים מרענן.
המתכון באדיבות התוכנית "אין כמו בבית" של ערוץ אוכל עם מיקי שמו ומיכל הקטנה.
צילום: נופר בוגנים, ארט: קרן ברק

תוצאות אפייה מושלמות עם תנורי סדרת 8 של בוש

תוצאות אפייה מושלמות עם תנורי סדרת 8 של בוש

סדרת התנורים החדשה של בוש מציעה עד 30 תכניות מוגדרות מראש, פירוליזציה לניקוי עצמי בכ-480 מעלות ועוד מגוון תכניות שיהפכו את חוויות האפייה שלכם למדהימה.