מתכון מפתיע לפנקייק – שאף אחד לא יוכל לנחש שהוא טבעוני.
הבנות של מיקי שמו תמיד מבקשות פנקייקים לשבת בבוקר, אז זה המתכון שהוא מכין להן עם קמח כוסמין מלא וחלב סויה או שקדים. ניתן כמובן לגוון עם התוספות – פירות טריים, שוקולד צ'יפס, סילאן טבעי או סירופ מייפל אמיתי ואיכותי – לפי ההעדפות שלכם.

פנקייק צמחוני של מיקי שמו

רשימת חומרים:
¼ 2 כוסות קמח כוסמין מלא (280 גרם)
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
½ כפית מלח
3 כפות סירופ מייפל טבעי (45 מ"ל)
1/3 1 כוסות חלב סויה/ שקדים (320 מ"ל)
½ כוס מי סודה (120 מ"ל)
1 כפית תמצית וניל
תוספת אפשרית: ½ כוס שוקולד צ'יפס (100 גרם)

אופן ההכנה:
1. מנפים קמח, אבקת אפיה ומלח לקערה ומערבבים.
2. בקערה נפרדת מערבבים היטב את חלב הסויה/שקדים, תמצית וניל, מי סודה וסירופ מייפל. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים בעזרת מזלג או כף. מוסיפים את השוקולד (במידה ורוצים) ומערבבים עד לאחידות. יש להימנע מערבוב יתר שיפגום במרקם הפנקייק.
3. מחממים מחבת ומשמנים קלות. יוצקים כף-שתיים מהבלילה למחבת (בהתאם לגודל הפנקייק הרצוי) וממתינים עד שמתקבלות בועות בחלק העליון של כל פנקייק. הופכים וממתינים עוד חצי דקה. מוציאים לצלחת הגשה וממשיכים באותו האופן עם שאר הבלילה.

מיקסר בוש OptiMUM

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.

ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.

הכירו את OptiMUM