חומרים ל- 2 עוגות בגודל 10 על 30 ס"מ :
1 חבילה בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה ( 2 מיכלים)
480 מ"ל חלב (2 כוסות)
80 גרם אינסטנט פודינג וניל (1 חבילה)30
גרם סוכר
אופן הכנה:
מכינים את הבצק: מחממים תנור לחום 180 מעלות. ומשמנים 2 ניירות אפייה במעט שמן.
מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים שווים ומרדדים כל חלק על גבי נייר אפייה לריבוע בגודל 30 ס"מ ועובי 1/2 ס"מ, מעבירים את הנייר לתבנית. מניחים נייר אפייה על כל מלבן בצק ומפזרים מעל גרגרי חומוס או שעועית יבשים המשמשים כמשקולת.
אופים כ- 25 דקות, מסירים את הנייר אפייה ואופים למשך 5-7 דקות נוספות עד להזהבה, מצננים.
מכינים את קרם: במיקסר עם בלון מקציפים את כל החומרים יחד עד לקבלת קצפת יציבה
מרכיבים ומגישים: מחלקים כל מלבן אפוי ל- 3 מלבנים אורכיים שווים. בגודלם, מניחים פס בצק עלים על גבי משטח העבודה, ומורחים שכבה של קרם בעובי 1/2 1 ס"מ, מניחים פס בצק עלים עליו, דוחסים מעט, מורחים עוד שכבת מלית ומעסים בעלה השלישי, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
חוזרים על אותה פעולה על המלבן הנוסף.
לשקול את כל המצרכים בקערה אחת!
הכירו את MUM5 עם משקל אינטגרלי המאפשר דיוק מרבי בשקילת הרכיבים ישר בקערה. בנוסף קוצץ, פורס, טורף, חותך, לש, מקציף, בוחש, טוחן וסוחט.
בוש MUM5 עם מנוע 1000W, 1.35 כ"ס ומבחר רחב של אביזרים נלווים להכנת כל מנה שתדמיינו.