אין כמו לפאר משלוח מנות באוזני המן שהכנתם במו ידיכם!
אם כבר להכין אוזני המן, אז שהבצק יהיה פריך ונמס בפה עם מלית עשירה ומפנקת, ושיהיו קטנטנים - "אוזני המן ביס"! רק לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.

אוזני המן פריכות במגוון מילויים

רשימת חומרים:
לבצק:
1 כוס אבקת סוכר (120 גר')
200 גר' חמאה
1 ביצה L
1 חלמון
3 כוסות קמח (420 גר') מנופה
1/2 שקית אבקת אפייה (5 גר' )
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
גרידה מחצי לימון

למילוי:
ממרחים ביתיים לפי הטעם – שוקולד, קרמל, פרג, חמאת בוטנים וכל דבר אחר שאתם אוהבים.

אופן הכנה:
מכינים את הבצק:
מכניסים את החמאה, גרידת הלימון ואבקת הסוכר לקערת המיקסר ובעזרת וו גיטרה, מערבלים את החמאה, גרידת הלימון ואבקת הסוכר עד אחידות.
מוסיפים את הביצה, החלמון, ומחצית מהחומרים היבשים, ומערבלים פעם נוספת למשך חצי דקה. לאחר מכן, מוסיפים את יתרת החומרים היבשים וממשיכים לערבל עד קבלת בצק חלק ואחיד.
עוטפים את הבצק שהתקבל בניילון נצמד ומכניסים למקרר לצינון לכ-30 דקות.

מכינים את העוגיות:
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ. מניחים את המילוי הנבחר במרכז העיגול, מקפלים לצורת משולש ומהדקים. חשוב להשאיר פתח במרכז כדי שהבצק לא ייסדק בזמן האפייה.
מסדרים את אזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים ואופים למשך 10-12 דקות עד להזהבה קלה.

בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

מיקסר בוש OptiMUM

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.

ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.

הכירו את OptiMUM