דובוש שוקולד וניל משפחתית של מיקי שמו

חומרים לתבנית מלבנית בגודל של 20X30 (מומלץ להשתמש בתבנית זכוכית מתאימה להקפאה) מלית קצפת וניל:
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
480 מ"ל חלב (2 כוסות)
80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל איכותית

שכבות:
200 גרם ביסקוויטים עם ציפוי שוקולד

אופן ההכנה:
מכינים את קצפת הווניל:
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את כל החומרים יחד עד לקבלת קצפת יציבה.

מרכיבים את העוגה:
מניחים שכבת ביסקוויטים בציפוי שוקולד, מורחים שכבה אחידה של קצפת הווניל, מניחים שכבה נוספת של הביסקוויטים ומעליה את יתרת הקצפת וניל.
ניתן לפזר מעל מעט תלתלי שוקולד/ שוקולד מגורד או לפדר באבקת קקאו.
מומלץ לצנן לפני ההגשה.

המתכון באדיבות התוכנית "אין כמו בבית" של ערוץ אוכל עם מיקי שמו ומיכל הקטנה.
צילום: נופר בוגנים, ארט: קרן ברק

מיקסר בוש OptiMUM

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.
ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.