בורקס משפחתי בתבנית ביתית

לבצק: 1 ק"ג בצק עלים מופשר במקרר ערב לפני

למלית:
500 גרם גבינה צפתית קשה מגוררת דק
500 גרם גבינה כחושה לאפייה (כנען או טוב טעם) מפוררת
2 ביצים
1 חלמון

לציפוי:
ביצה
שומשום

אופן הכנה:
מחממים תנור לחום 170 מעלות.
פותחים את הבצק עלים על גבי משטח העבודה.
חותכים אותו לשני חצאים זהים, מרדדים חצי בצק לגודל תבנית תנור אפייה ביתית כנ"ל לגבי החצי השני, מניחים חצי בצק על גבי נייר אפייה בתוך התבנית, מפזרים מעל באופן שווה את המלית וסוגרים את הבורקס עם החצי השני של הבצק, חותכים את הבצק למעוינים, מורחים בביצה ומפזרים מעל שומשום.
מכניסים לתנור למשך כ- 30 דקות עד להזהבה.

כותרת: בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

כותרת: בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.
ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.

הכירו את OptiMUM