רשימת חומרים:
1 ק"ג קמח לבן
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
150 גרם (3/4 כוס) שבבי קרח (קרח כתוש דק או מי קרח)
20 גרם (2 כפות) שמרים יבשים
20 גרם (2 כפות) מלח
100 מ"ל (1/3 כוס + 2 כפות) שמן קנולה
370 מ"ל (1/2 1 כוסות + 1 כף) מים

לציפוי:
חצי כוס מים
כוס שומשום לבן (או פרג/גרעיני חמנייה)

אופן הכנה:
במיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, סוכר, מים ושבבי קרח במשך 4-3 דקות עד לקבלת בצק אחיד. עוצרים את פעולת המיקסר ונותנים לבצק לנוח 20-15 דקות. לאחר מכן מפעילים שוב את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים את השמרים היבשים. לאחר כ-1/2 דקה מוסיפים את המלח ולאחר מכן מוסיפים את השמן בהדרגה.
מעבירים למהירות בינונית עד גבוהה וממשיכים לעבד את הבצק כ-8 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד. מניחים את הבצק בצד ל-45 דקות.
מחלקים את הבצק לכ-30 יחידות (60 גרם ללחמנייה), ומכדררים כל יחידה לכדור.
בעזרת סכין חורצים פס באמצע הלחמנייה. בעזרת מברשת מברישים מעט במים ומפזרים מעט שומשום לבן.
מניחים את הלחמניות להתפחה נוספת עד כשעה.
מחממים תנור לחום של 180-190 מעלות ואופים במשך 15 דקות.