טכנולוגיה לחיים
מתכון ללחמניות בריוש רכות ומושלמות במילוי שוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד מריר שלא תוכלו לעמוד בפניהן!
מצרכים:
לבצק:
כף שמרים יבשים
3/4 כוס חלב
חצי כוס סוכר
2 ביצים L
500 גרם קמח
כפית מלח
150 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר
למילוי:
100 גרם מכל סוג שוקולד: לבן, חלב ומריר
לזיגוג:
ביצה טרופה
לקישוט:
סוכר גבישי לבן שלא נמס באפייה
אופן הכנה:
בקערת המיקסר של בוש מניחים את מרכיבי הבצק לפי הסדר. מעבדים כ-10 דקות במהירות נמוכה-בינונית עד לקבלת בצק חלק מבריק ורך.
משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-20 כדורים, ממלאים כל כדור ב-3 קוביות שוקולד שונות וסוגרים בצביטה.
מניחים לתפיחה נוספת, מברישים בביצה ומפזרים סוכר גבישי.
אופים ב-190 מעלות להשחמה. מצננים מעט ואוכלים.