מתכון ללחמניות בריוש רכות ומושלמות במילוי שוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד מריר שלא תוכלו לעמוד בפניהן!

מצרכים:

לבצק:

כף שמרים יבשים

3/4 כוס חלב

חצי כוס סוכר

2 ביצים L

500 גרם קמח

כפית מלח

150 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר

למילוי:

100 גרם מכל סוג שוקולד: לבן, חלב ומריר

לזיגוג:

ביצה טרופה

לקישוט:

סוכר גבישי לבן שלא נמס באפייה

לחמניות בריוש במילוי שלושה שוקולדים

אופן הכנה:

בקערת המיקסר של בוש מניחים את מרכיבי הבצק לפי הסדר. מעבדים כ-10 דקות במהירות נמוכה-בינונית עד לקבלת בצק חלק מבריק ורך.

משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

מחלקים את הבצק ל-20 כדורים, ממלאים כל כדור ב-3 קוביות שוקולד שונות וסוגרים בצביטה.

מניחים לתפיחה נוספת, מברישים בביצה ומפזרים סוכר גבישי.

אופים ב-190 מעלות להשחמה. מצננים מעט ואוכלים.