מתכון לעוגיות זילוף חמאה צרפתיות פריכות, נימוחות ופשוט מושלמות לצד הקפה.

מצרכים:

300 גרם חמאה, רכה בטמפרטורת החדר

שקית אבקת סוכר של 100 גרם

2 חלבונים (ה"לבנים" מביצים לארג')

2 כוסות קמח

1/4 כוס קורנפלור

במיקסר של בוש עם וו גיטרה מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת קרם אחיד.

מוסיפים חלבונים וחצי כוס מהקמח ומערבבים למשחה אחידה. מוסיפים את שאר הקמח עם הקורנפלור ומערבבים עד לקבלת בצק דביק ורך מאוד.

מעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה (13 מ"מ מינימום). מזלפים עוגיות על תבנית עם נייר אפייה ואופים ב-170 מעלות עד להזהבה.

עוגיות זילוף חמאה צרפתיות של קרין גורן

אופן הכנה:

במיקסר של בוש עם וו גיטרה מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת קרם אחיד.

מוסיפים חלבונים וחצי כוס מהקמח ומערבבים למשחה אחידה. מוסיפים את שאר הקמח עם הקורנפלור ומערבבים עד לקבלת בצק דביק ורך מאוד.

מעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה (13 מ"מ מינימום). מזלפים עוגיות על תבנית עם נייר אפייה ואופים ב-170 מעלות עד להזהבה.