מצרכים

3 כפות שמרים יבשים

3 ורבע כוסות מים

1.660 ג' קמח

כוס סוכר

כוס שמן

2 כפות מלח

200 גרם חמאה או מחמאה רכה, (למריחה על הבצק)

חלת קובנה

אופן הכנה:

שמים במיקסר את כל החומרים לפי הסדר. מעבדים 10 דקות לבצק חלק וגמיש.

מכסים ומניחים לבצק לתפוח להכפלת הנפח.

מעבירים למשטח מקומח ומחלקים את הבצק ל-4.

מרדדים כל חלק ומורחים ברבע מכמות החמאה. מגלגלים לרולדה ופורסים לשושנים.

מניחים כל 7 שושנים בסיר ג'חנון משומן (אחת במרכז ו6 מסביב).

מתפיחים שנית ואופים ב-180 מעלות 30 דקות להשחמה.