טכנולוגיה לחיים
מצרכים
3 כפות שמרים יבשים
3 ורבע כוסות מים
1.660 ג' קמח
כוס סוכר
כוס שמן
2 כפות מלח
200 גרם חמאה או מחמאה רכה, (למריחה על הבצק)
אופן הכנה:
שמים במיקסר את כל החומרים לפי הסדר. מעבדים 10 דקות לבצק חלק וגמיש.
מכסים ומניחים לבצק לתפוח להכפלת הנפח.
מעבירים למשטח מקומח ומחלקים את הבצק ל-4.
מרדדים כל חלק ומורחים ברבע מכמות החמאה. מגלגלים לרולדה ופורסים לשושנים.
מניחים כל 7 שושנים בסיר ג'חנון משומן (אחת במרכז ו6 מסביב).
מתפיחים שנית ואופים ב-180 מעלות 30 דקות להשחמה.