טכנולוגיה לחיים
מצרכים
200 גרם חלבונים
400 גרם סוכר
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
מעט מלח גס
אופן הכנה
בקערת המיקסר שמים את החלבונים והסוכר, מקציפים 5 דקות במהירות איטית, ו-5 דקות נוספות במהירות גבוהה עד לקבלת קצף קרמי.
בינתיים ממיסים שוקולד ושמן במיקרוגל.
מערבבים מעט מהשוקולד לתוך הקציפה ומזלפים 2 כפות שוקולד מלמעלה.
גורפים מרנג בכף הגשה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד לסיום המרנג.
מפזרים מעט מלח גס מעל כל נשיקת מרנג.
אופים ב-120 מעלות כשעתיים למרקם של מרשמלו בפנים או 4 שעות למרנג קשה לגמרי.