ידיים מחזיקות עוגיות מרנג

מצרכים

200 גרם חלבונים

400 גרם סוכר

200 גרם שוקולד מריר

2 כפות שמן

מעט מלח גס

אופן הכנה

בקערת המיקסר שמים את החלבונים והסוכר, מקציפים 5 דקות במהירות איטית, ו-5 דקות נוספות במהירות גבוהה עד לקבלת קצף קרמי.

בינתיים ממיסים שוקולד ושמן במיקרוגל.

מערבבים מעט מהשוקולד לתוך הקציפה ומזלפים 2 כפות שוקולד מלמעלה.

גורפים מרנג בכף הגשה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עד לסיום המרנג.

מפזרים מעט מלח גס מעל כל נשיקת מרנג.

אופים ב-120 מעלות כשעתיים למרקם של מרשמלו בפנים או 4 שעות למרנג קשה לגמרי.