קבלו את המתכון הקבוע של קרין גורן לעוגת דבש רכה ואוורירית והפעם – בלי ללכלך כלים!

קרין גורן מחזיקה צלחת עם עוגיות דבש פרוסות

מצרכים: (2 תבניות אינגליש)

כוס סוכר

כוס דבש – 320 גרם

3 ביצים L

3/4 כוס שמן

כפית קינמון

1/2+ 2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1/4 כפית אבקת סודה לשתייה

1 כוס תה חזק מ-2 תיונים, חם

חופן שקדים פרוסים

לזיגוג – 2 כפות דבש

מיקסר סדרה MUM6 של בוש ותחתיו סיר ובתוכו בלילה

הוראות הכנה:

שוקלים סוכר, דבש, ביצים, שמן וקינמון ישירות בתוך קערת המיקסר מסדרה 6 של בוש עם המשקל האינטגרלי

מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה ומקציפים לאט לאיחוד.

מוסיפים תה ומעבדים הכי לאט שלא ישפריץ, לתערובת אחידה ודי דלילה.

מוזגים לתבנית משומנת, מפזרים מעל שקדים פרוסים ואופים ב160 מעלות כ45 דקות. מברישים בדבש את העוגות המוכנות לזיגוג.