טכנולוגיה לחיים
מצרכים:
1 חלבון
1/2 כוס סוכר חום כהה
2 שקיות סוכר וניל
80 גרם שומשום
1 כוס שקד פרוס
1 כוס גרעיני חמנייה
1 כוס גרעיני דלעת
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס טחינה גולמית
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-140 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבון, הסוכר החום וסוכר הווניל.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים נראים רטובים.
מעבירים את התערובת לתבנית ומורחים אותה למלבן דק.
אופים 50 דקות, לייבוש והשחמה. מצננים.
ממיסים שוקולד מריר ומערבבים פנימה טחינה. מורחים על המאפה ומקפיאים 10 דקות. שוברים ומגישים.