מצרכים:

1 חלבון

1/2 כוס סוכר חום כהה

2 שקיות סוכר וניל

80 גרם שומשום

1 כוס שקד פרוס

1 כוס גרעיני חמנייה

1 כוס גרעיני דלעת

חטיפי בריאות של קרין גורן בתבנית אפייה

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

חצי כוס טחינה גולמית

חטיפי בריאות בתבנית אפייה

אופן הכנה:

מחממים את התנור ל-140 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.

בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבון, הסוכר החום וסוכר הווניל.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים נראים רטובים.

מעבירים את התערובת לתבנית ומורחים אותה למלבן דק.

אופים 50 דקות, לייבוש והשחמה. מצננים.

ממיסים שוקולד מריר ומערבבים פנימה טחינה. מורחים על המאפה ומקפיאים 10 דקות. שוברים ומגישים.