קרין גורן שמה אבקה על קוראסונים

מצרכים:

6 קרואסונים מוכנים

לבצק עוגיות:

200 גרם חמאה רכה

כוס סוכר לבן

רבע כוס סוכר חום כהה

1 ביצה לארג'

כפית תמצית וניל

2 כוסות + 2 כפות קמח

1 כפית שטוחה סודה לשתייה

כוס וחצי שוקולד צ'יפס

אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קמח וסודה ומעבדים לבצק דביק . מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.

פורסים את הבצק וממלאים קרואסונים. מניחים פיסות בצק גם מלמעלה.

אופים ב-180 מעלות 15 דקות להזהבת בצק העוגיות מלמעלה.

הוא יגלוש החוצה קצת וזה כל היופי.

מקשטים באבקת סוכר ומגישים.