טכנולוגיה לחיים
מצרכים:
6 קרואסונים מוכנים
לבצק עוגיות:
200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר לבן
רבע כוס סוכר חום כהה
1 ביצה לארג'
כפית תמצית וניל
2 כוסות + 2 כפות קמח
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
כוס וחצי שוקולד צ'יפס
אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קמח וסודה ומעבדים לבצק דביק . מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
פורסים את הבצק וממלאים קרואסונים. מניחים פיסות בצק גם מלמעלה.
אופים ב-180 מעלות 15 דקות להזהבת בצק העוגיות מלמעלה.
הוא יגלוש החוצה קצת וזה כל היופי.
מקשטים באבקת סוכר ומגישים.