קבלו את העוגה הכי שווה על השולחן בליל הסדר. עוגת שוקולד מטריפה, שוקולדית שלא תשאירו ממנה פירור. אין מילים לתאר כמה היא נהדרת, פשוט נמסה בפה וכל כך קלה להכנה!

קרין גורן מכניסה עוגה לתנור של בוש

מצרכים: (מתאים לתבנית 24 ס"מ)

400 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

8 ביצים L

כוס ( 200 גרם) סוכר

חצי כפית מלח

פרוסת עוגת שוקולד

מחממים את התנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה (לא משנה איזה גודל) וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).

ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.

במיקסר עם וו בלון, אפשר גם מיקסר ידני, מקציפים את הביצים, הסוכר והמלח במשך 10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.

מאחדים בעדינות את קצף הביצים ואת תערובת השוקולד, משטחים בתבנית ואופים במרכז התנור 50-45 דקות, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק, והיא בקושי יציבה.

מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות, להתייצבות.

מגישים בפרוסות ועליהן 3 סוגי שוקולד מומסים כמו בסרטון.

תוצאות אפייה מושלמות עם תנורי סדרת 8 של בוש

תוצאות אפייה מושלמות עם תנורי סדרת 8 של בוש

סדרת התנורים החדשה של בוש מציעה עד 30 תכניות מוגדרות מראש, פירוליזציה לניקוי עצמי בכ-480 מעלות ועוד מגוון תכניות שיהפכו את חוויות האפייה שלכם למדהימה.

למידע נוסף על תנורי סדרה 8