איך מכינים 50 עוגיות פעם אחת? הכירו את תכנית 4D בתנורים של בוש המאפשרים אפייה אחידה בארבעה מפלסים בו זמנית! קרין גורן עם מתכון לעוגיות ביסקוטי פריכות וטעימות, עשירות באגוזים שתמיד באות טוב ליד כוס תה.
מצרכים: (כ-50 עוגיות)
500 גרם קמח
שקית אבקת אפייה+1/2 כפית סודה לשתייה+1/2 כפית מלח
4 ביצים לארג'
300 גרם סוכר
20 גרם סוכר וניל
גרידת תפוז או לימון
כוס שקד טבעי לא קלוי+כוס אגוזי לוז לא קלויים +כוס אגוזי מלך
1. מערבבים את כל היבשים בקערה
2. טורפים את הביצים הסוכרים והגרידה בקערה נפרדת. מאחדים בין הקערות ואחרי שכל הקמח נספג מערבבים פנימה את האגוזים והשקדים.
3. יוצרים בידיים מקומחות 2 "נקניקים" על תבנית עם נייר אפייה ואופים 35 דקות ב -170 מעלות בתנור בוש בעל יכולת אפייה עם פיזור חום אחיד 4D ואפשר בכמה תבניות בו זמנית יחד.
4. מצננים.
5. פורסים ומייבשים ב-140 מעלות על רשתות התנור, 25 דקות.
ובתאבון!
תוצאות אפייה מושלמות עם תנורי סדרת 8 של בוש
סדרת התנורים החדשה של בוש מציעה עד 30 תכניות מוגדרות מראש, פירוליזציה לניקוי עצמי בכ-480 מעלות ועוד מגוון תכניות שיהפכו את חוויות האפייה שלכם למדהימה.