איך להכין פאי תפוחים מושלם בלי להפוך את המטבח? עם מעבד המזון של בוש ואביזר לחיתוך קוביות תוכלו לתקתק קינוח מהיר, יפה וטעים להפליא בלי ללכלך שום כלי!
מצרכים:
לתפוחים:
8 תפוחים גדולים (איזה סוג שיש, אפשר לערבב)
1 כוס סוכר
1 כף קורנפלור
1 כפית קינמון
1/2 כוס מים
לבצק (תחתית ופירורים):
280 גרם קמח
כפית אבקת אפייה
150 גרם חמאה רכה
קליפה מגורדת מלימון אחד
חצי כוס סוכר
1 ביצה לארג'
2 כפות שמן
1. חותכים את התפוחים לחצאים ומכניסים למעבד המזון של בוש עם אביזר קוביות.
2. בקערה נפרדת מערבבים סוכר, קורנפלור וקינמון. מוסיפים את התפוחים ומערבבים. מוסיפים מים ומערבבים לאיחוד. שמים בצד.
3. להכנת הבצק מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון: קמח, אבקת אפייה, חמאה, קליפת לימון וסוכר, מוסיפים ביצה ושמן ומאחדים לבצק.
4. מקפיאים רבע ממנו בשקית ניילון ל-10 דקות. משטחים את שאר הבצק בידיים לתבנית משומנת.
5. מפזרים את תערובת התפוחים על הבצק (כולל הנוזלים בתחתית הקערה). מגרדים בפומפייה גסה את הבצק מהמקפיא.
6. אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות בשליש התחתון של התנור, עד להשחמה.
MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש
מעבד המזון MultiTalent של בוש מסדרת MC8 הוא לא רק חכם. הוא גם חזק, עם מנוע עוצמתי של עד W1250, קערה ענקית של 3.9 ליטר ומגוון אביזרים עצום. כך שאתם יכולים לחתוך קוביות, לקצוץ סלטים, להקציף, לפרוס, לטחון, ללוש, לערבב ועוד מגוון פעולות שיעשו לכם חיים קלים במטבח וישיגו עבורכם תוצאות מושלמות בכל מנה.