גלידה רכה וקרמית
כמה פעמים הוצאתם גלידה מהמקפיא והיא פשוט הייתה קשה מדי?
במקום לחכות דקות ארוכות להתרככות הגלידה מחוץ למקפיא, פשוט אחסנו את הקופסא בתוך שקית אטומה וסגורה. כך תוכלו ליהנות בכל רגע מגלידה רכה באופן מושלם.
טוחנים בשר?
בשר טחון טרי הוא מוצר רגיש ועדיף להשתמש בו בהקדם האפשרי.
אם אתם מעדיפים להקפיא אותו לשימוש עתידי, אנחנו ממליצים לכם לאחסן אותו בצורה שטוחה ככל האפשר. כאשר אתם משטחים את הבשר הטחון בתוך שקית האחסון (וכדאי כזאת עם סגר רב פעמי), ניתן גם לחרוץ את הבשר לרבעים. כך, הוא יקפא מהר יותר, יפשיר היטב, ותוכלו גם למדוד את הכמות הדרושה לכם בקלות
EasyLift תמיד בגובה הנכון.
מדפי הזכוכית המחוסמת של מקררי בוש ניתנים לשליפה מהירה וקלה. כל משפחה גם יכולה להתאים את מיקום המדפים בהתאם לגובה הסירים הדרוש. בנוסף, מתאפשרת ראות טובה יותר של כל מוצרי המזון המאוחסנים, כך שלא תשכחו שום דבר מאחור.
טרי, בריא – וקפוא
תמיד עדיף להקפיא פירות וירקות שלמים ולא מרוסקים. ירקות ניתן גם להקפיא כאשר הם חלוטים קלות – כך צבעם וטעמם נשמרים לאורך זמן.
שימו לב להקפיא במנות קטנות ומדודות ולכתוב את תאריך ההקפאה באופן ברור על כלי האחסון או השקית.
אין כמו שאריות
נשאר בסיר מעט מרק? תבנית הצלי מלאה ברוטב? אלו הן השאריות המושלמות להקפאה.
מזגו אותן לתוך תבנית קוביות קרח או תבניות מאפינס קטנות מסיליקון, על מנת שתמיד תהיה לכם כמות מדודה ומתאימה להעשרת תבשילים עתידיים.