עשרה טיפים למניעת טעויות נפוצות במטבח
גם חובבי בישול ותיקים עדיין עושים לא מעט טעויות בזמן הבישול או האפייה. תשמחו לגלות שאת רוב הטעויות האלו ניתן למנוע ממש בקלות. כך תמשיכו להיות יצירתיים במטבח אך תוכלו לוודא שהמתכונים שלכם תמיד יצליחו
שמרו על קור רוח
ודאו שנתתם לבשר מספיק לנוח לפני ואחרי צלייה.
הצד הבטוח
כולנו יודעים שקודם כל אוכלים עם העיניים. טיגון ביצה בטמפרטורה גבוהה מדי, יגרום להופעת בועות על פני החלבון. בחרו טמפרטורה בינונית והביצה תראה במיטבה. אנו ממליצים על עוצמה 3 בכיריים.
שמרו על סביבה נעימה
שמרים הם למעשה יצורים חיים, ובדיוק כמונו אוהבים טמפרטורה נעימה. אל תוסיפו לבצק השמרים שלכם מים חמים מדי כדי לא להרוג את השמרים. מים קרים מאוד, לעומת זאת יאטו את תהליך התפיחה. מים פושרים או חמימים יספקו סביבה מיטבית לשמרים שלכם ויבטיחו בצק תפוח ורך.
לאט אבל בטוח
מי לא אוהב עוגות שוקולד? כדי לקבל עוגת שוקולד מושלמת אתם צריכים שוקולד נמס וחלק. המיסו את השוקולד באיטיות כדי להבטיח שהוא לא יהיה גרגרי.
כל דבר קטן נחשב
כדי לקבל ירקות מוקפצים פריכים באופן מושלם וודאו כי אתם מטגנים אותם במחבת גדולה מספיק. אם תשימו יותר מידי מרכיבים במחבת קטנה מדי הם יהפכו לסמרטוטיים.
אוורירי כענן
אם אתם רוצים פירה רך ואוורירי, מעכו את תפוחי האדמה עם מועך ידני. אם תמעכו אותם בעזרת מיקסר או בלנדר הם יהיו צמיגיים ודביקים.
פנו מקום
ודאו שלספגטי יש מספיק מקום בסיר. אחרת אטריות הספגטי ידבקו זו לזו. לתוצאות הטובות ביותר השתמשו בסיר ספגטי מיוחד עם מסננת מובנית.
הכיפה המושלמת
ודאו שאתם מערבבים את הבצק היטב אחרת העוגות או המאפים לא יתפחו באופן אחיד. הקמח צריך להיטמע לחלוטין והבצק צריך להיות בצבע אחיד. שימו לב כי בעוגות בחושות ערבוב יתר עלול לפגוע במרקם העוגה!
קרח, קרח, קר כקרח
לבצק פריך הטוב ביותר השתמשו בחמאה קרה מאוד. כך תקבלו בצק קריספי אשר יתפורר לאלפי פירורים קטנטנים בעת האכילה
הקצפה ולא חביצה
אל תקציפו את השמנת המתוקה יותר מידי זמן או שהיא תהפוך לחמאה.
תוצאות מושלמות, עיצוב מתוחכם. מכשירי החשמל של בוש למטבח החלומות שלכם.
כדי להפוך את המטבח שלכם למטבח חלומות אמיתי, אנו מציעים מגוון מכשירי חשמל המיועדים לבישול ואפייה המשתלבים באופן מושלם במטבח. כל מכשירי החשמל הביתיים שלנו משלבים עיצוב מתוחכם ועל זמני, טכנולוגיה מעולה ומקסימום יעילות, עמידות ונוחות.